Huisartsen

In het Dufayhuis werken verschillende zorgverleners en organisaties samen met als doel dat inwoners in de wijk zo lang als kan zelfstandig en gezond in de vertrouwde wijk kunnen blijven wonen.

Huisartsenpraktijk Hartmann

De praktijk bevindt zich op de 1e etage

Wij werken graag samen met u als patiënt. Iedere patiënt is anders en daarom is een behandeling beter geschikt voor de één dan voor de ander. Samen kijken we dan wat voor u het beste is. Dit heet shared decision making en hiervoor is het belangrijk dat wij u beter leren kennen!

Huisartsenpraktijk Mays van Deutekom

en Emilie Olthof

Onze praktijk levert zorg met een persoonlijke benadering. Graag zoeken we samen met u naar een passend antwoord op uw zorgvraag. De reguliere geneeskunde vormt de basis van ons handelen. Een waardevolle aanvulling hierop is de antroposofie. Hierbij staat de ontwikkelingsweg van de mens centraal, met zo nodig ondersteuning. Bij deze bredere kijk op de gezondheid ligt het accent ook meer op de mens zelf, op hun veerkracht, het zelfhelend vermogen met daarbij ook aandacht voor wat het leven betekenisvol maakt.

Huisartsenpraktijk Verhulst

Met veel plezier en energie zijn we bezig om de huisartsenpraktijk vorm te geven en aan te passen aan de huidige tijd.
Dat betekent het bijhouden van de actuele medisch-wetenschappelijke kennis en ontwikkelingen, maar ook  het implementeren van nieuwe ideeën en concepten over gezondheid en welzijn.

Huisartspraktijk Stephen Terborg

De behandeling van een patiënt staat namelijk niet los van de ontmoeting met de mens achter de klacht.
Het huisartsenvak blijft voor mij dynamisch en uitdagend. Ik streef ernaar mijn patiënten niet louter te behandelen maar ook te informeren over gezondheid, ziekte en hoe zij zich daartoe bewust kunnen verhouden.