Zorgverleners

In het Dufayhuis bieden verschillende zorgverleners en organisaties samen zorg en ondersteuning aan bewoners in Amsterdam Zuid en helpt hen zo lang als mogelijk zelfstandig en gezond in de hun vertrouwde buurt te kunnen blijven wonen.

Huisartsenpraktijk Hartmann

Wij werken graag samen met u als patiënt. Iedere patiënt is anders en daarom is een behandeling beter geschikt voor de één dan voor de ander. Samen kijken we wat voor u het beste is. Dit heet shared decision making en hiervoor is het belangrijk dat wij u beter leren kennen!

Huisartsenpraktijk Mays van Deutekom en Emilie Olthof

Onze praktijk levert zorg met een persoonlijke benadering. Graag zoeken we samen met u naar een passend antwoord op uw zorgvraag. De reguliere geneeskunde vormt de basis van ons handelen. Een waardevolle aanvulling hierop is de antroposofie. Hierbij staat de ontwikkelingsweg van de mens centraal, met zo nodig ondersteuning. Bij deze bredere kijk op de gezondheid ligt het accent ook meer op de mens zelf, op hun veerkracht, het zelfhelend vermogen met daarbij ook aandacht voor wat het leven betekenisvol maakt.

Huisartsenpraktijk Verhulst

Met veel plezier en energie zijn we bezig om de huisartsenpraktijk vorm te geven en aan te passen aan de huidige tijd.
Dat betekent het bijhouden van de actuele medisch-wetenschappelijke kennis en ontwikkelingen, maar ook  het implementeren van nieuwe ideeën en concepten over gezondheid en welzijn.

Huisartspraktijk Stephen Terborg

De behandeling van een patiënt staat namelijk niet los van de ontmoeting met de mens achter de klacht.
Het huisartsenvak blijft voor mij dynamisch en uitdagend. Ik streef ernaar mijn patiënten niet louter te behandelen maar ook te informeren over gezondheid, ziekte en hoe zij zich daartoe bewust kunnen verhouden.

Dufay apotheek

We stroomlijnen het aanvragen en afhandelen van uw medicatie, zodat u aansluitend aan een bezoek aan de arts direct uw medicatie kan ophalen.
Op andere momenten bent u uiteraard ook van harte welkom, en terwijl u wacht in de aangename huiskamer van het Dufayhuis maken wij de medicatie voor u klaar. Geeft u de voorkeur aan bezorgen, dan brengen wij het zonder kosten de volgende dag graag bij u thuis.

Fysiotherapie Manuele therapie van Breestraat

Bij Fysiotherapie Manuele therapie van Breestraat werken fysiotherapeuten met verschillende disciplines. Waaronder fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, golf fysiotherapie en begeleiding bij Parkinson en kanker. U kunt ook voor COVID-19 herstelzorg bij ons terecht.

Saskia Babeliowsky, Natuurdiëtist en Orthomoleculair voedingstherapeut

Voeding, leefstijl, gezondheid en welzijn vormen voor mij een onlosmakelijk geheel. Mijn werkwijze is er dan ook op gericht om al die dingen in samenhang te beschouwen. Omdat iedereen anders is, geloof ik sterk in maatwerk. Voor het beste voedingsadvies betrek ik dan ook graag de unieke persoonlijke situatie van mijn cliënten.

Anneke Wijnia, psychotherapeute

Ik werk vooral met cliënten die last hebben van vele verlieservaringen, identiteitsproblemen, depressies, angsten en problemen op het gebied van hun persoonlijkheid vaak in relatie met de ander. De behandelingen zijn zowel individueel, systemisch als groepsgericht bij volwassenen en ouderen.

Cordaan Thuiszorg

Het Wijkteam van Cordaan helpt iedereen in de wijk die korte of langere tijd verpleging, verzorging of begeleiding nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen, thuis, in uw eigen omgeving.

SAG antroposofisch consultatiebureau

Onze jeugdartsen en -verpleegkundigen kijken vanuit de antroposofische visie naar de groei en ontwikkelingsfasen van uw kindje. Er is veel aandacht voor natuurlijke voeding, slapen, warmte, wikkelen, ritme en regelmaat. We werken samen met de professionals van Ouder Kind Team (OKT) Amsterdam en maakt deel uit van een netwerk van antroposofische hulpverleners.

(c) Dufayhuis