Thuiszorg

In het nieuwe zorgcentrum in het totaal gerenoveerde Dufayhuis, gelegen aan het pleintje in de Dufaystraat in stadsdeel Oud Zuid, hebben wij een nevenvestiging van de Lairesse apotheek geopend. .

 Wilt u na een bezoek aan uw huisarts of therapeut, of na een kopje koffie in de buurtkamer uw geneesmiddelen ophalen dan kan dit bij apotheekbalie in het Dufayhuis. Laat het ons of uw arts wel even weten dat u graag uw medicatie in het Dufayhuis wil ophalen.

Staat u nog niet ingeschreven bij de Lairesse apotheek. Geen probleem, we kunnen terplekke aan de apotheekbalie in het Dufayhuis inschrijven. Ligt de medicatie niet direct voor u klaar, wij bezorgen het kosteloos einde dag bij u thuis. Ook kunt u ervoor kiezen het einde dag (in geval van spoed) of de volgende dag op te halen in het Dufayhuis.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

Herhaalrecept nodig?

Voor medicijnen die u op advies van uw huisarts of specialist chronisch gebruikt kunt u een herhaalrecept aanvragen. Dit kan op verschillende manieren:

Door te bellen naar de praktijk van uw huisarts of medisch specialist.
Door gebruik te maken van de online herhaalservice, een persoonlijke omgeving waar u herhaalrecepten online kan aanvragen.
Door u aan te melden voor onze offline herhaalservice. Wij nemen de receptuur in beheer en laten u weten wanneer de medicatie weer voor u klaar staat.
Wilt u medicijnen voor nieuw opgetreden klachten of medicijnen welk u kortdurend gebruikt (bijv. antibiotica) belt u dan met de assistente van uw huisarts.

(c) Dufayhuis